Protejeaza-te cu originalul

Protejeaza-te cu originalul

Iata o lista cu anti-virusi cu care iti proteja sistemul

Daca tot nu vrei sa renunti la un sistem ce este expus la atacuri si riscuri de securitate, incearca sa iti protejezi sistemul cu solutii anti-virus originale.

Spre deosebire de utilizatorii de Linux, cei ce utilizeaza Windows, sunt obligati sa isi protejeze sistemul impotriva tuturor amenintarilor la securitatea datelor cu solutii de protectie.

Utilizatorii de Windows sunt impartiti in doua tabere:

  • cei ce nu vor sa se protejeze: considerand ca nu au nimic folositor virusilor, viermilor, troienilor etc sau ca sunt atenti la locurile pe care le viziteaza, nu accepta nimic din afara (stick-uri usb, carduri de memorie, CD, DVD) si nu descarca nimic;
  • a doua tabara care incearca sa se protejeze insa unii instaleaza solutii de protectie de pe diverse site-uri (unele aplicatii crack-uite – si nu stiu cum te poate ajuta o astfel de aplicatie deja „sparta”) si ceilalti care totusi investesc in protectie, cumparand solutii cu licenta de la producatori.

Daca totusi doriti sa aveti parte de o protectie cat de cat mai eficienta, incercati sa utilizati produse direct de la producatori. Iata mai jos o lista cu variante fie free, fie trial:

Protejeaza-te cu originalul

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>