Despre mine

Am inceput dintr-o pasiune pentru nou, pentru limbajele de programare insotita de o curiozitate care alimenta intrebarea: Cum se face un site?

Povestea primului meu website creat dintr-o joaca.

Totul a inceput prin 2009 dupa ce am citit un articol despre o aplicatie care genera template-uri si care mi-a starnit curiozitatea despre cum se face.

Am inceput sa generez diverse modele de website-uri in format html pe care le rulam direct din calculatorul meu. Dar nu m-am oprit aici, ci am vrut sa vad ce contin acele fisiere generate si asa am descoperit coduri care nu-mi spuneau nimic. Asa am inceput sa ma documentez despre HTML si CSS.

Dupa o perioada am ajuns la ideea ca aveam atat de multe schimbari de facut si informatii de adaugat, incat devenise o munca prea ineficienta sa adaug si sa modific in fisierele HTML, asa ca am continuat documentatia pentru CMS si m-am oprit la Joomla, insa aici intervenea PHP si MySQL.

In anul 2009, fiind angajat la un prieten, incercam sa dezvoltam o afacere pe plan local, insa nu era deajuns cu reclama in ziar si i-am propus sa ii fac un site de prezentare. L-am construit in calculator, dar de data aceasta direct din editorul de texte si a fost un succes.

Dupa aceasta etapa, am considerat ca trebuie sa trec mai departe si dupa ce am terminat cu website-urile de prezentare statice si cele CMS, am trecut la documentarea despre magazinele online si am inceput cu Zen Cart, apoi am incercat si Drupal, PrestaShop si m-am oprit la Opencart.

Servicii oferite
Pe langa aplicatiile web si cele Excel, mai pot oferi si: